Justin Bieber genser og deksel

heidere! En stund nå siden sist. Men jeg har hatt pc'strike for å si det sånn, hele denne uken, helt til nå. Det var fordi, ellers så fikk jeg ikke lov til å kjøpe meg acto kross kort, eller hva det heter. hehehehehee. Meeenemen, nokk snakk om det. Fra igår til idag overnattet jeg med Sofie, og jeg og Anne Kirstine skal også overnatte med hun en natt til. Men jeg måtte bare dusje først, så jeg stikker snart bort igjen til Sofie. Jeg tar med meg kamera! Så, blir nokk bilder!! 

For noen dager siden, bestillte jeg meg Justin Bieber genser. Jeg skal bestille meg deksel også, til ipodden, men det gjør jeg ikke før imorgen. Siden jeg drar snart bort til sofie, så rekker jeg det ikke idag. Men det dekselet lagde jeg selv på denne siden her!!! Jeg lagde det selv,  fordi jeg bare fant dekseler med bilder fra phootoshooten fra boyfriend singelen i iphone, og jeg har bare ipod liksoooom. 

kjøpte den på ebay om noen lurer her. Det er en hel butikk som selger klærne på ebay. Den er i både grå, rosa, lilla, svart og hvit.


snakkkeees

Er du Justin Bieber fan?


21.04.2012 kl. 18:11 i Blogg
kommentarer (0)
Velkommen til idaalife.blogg.no. Her blogger jeg om det som faller meg inn. Jeg er 13år og spiller håndball. Håper du liker bloggen, og legger igjen en kommentar! klem

kategorier arkiv
design
Design laget av Amanda Sørum.

  • blogg.no
  • Få din egen blogg!
    hits